Insomnia Gaming

SAMP Server Insomnia Gaming


1.Потребно е да ја имате инсталирано ГТА Сан Андреас 2.Потребно е да го симнете самп клиент од официјална страна www.sa-mp.com преку кој ке играте онлине


3.Го инсталирате самп клиентот -При инсталација треба да изберете каде ви е инсталирана Сан Андреас таму треба да го инсталирате и клиентот


4.Кога ке го инсталирате овој клиент го стартувате


5.Потребно е да додадете ИП адреса од нашиот сервер тоа го правите на следниот начин:*Кликнувате на дугме Add Server и ја додавате наша ИП адреса : 188.165.223.225:7787

6.Потребно е да внесете nickname кој мора да бидне во облик на Ime_Prezime7.Потоа се конектирате на сервер и следува регистирација на вашиот акаунт која ја извршувате во игра -Внесувате лозинка на вашиот акаунт,избирате пол,години,држава и друго...

-Тука ви следува туторијал кој е во врска со RPG -Одговарате на поставените прашања кој се во врска со RPG

-Ја завршувате вашата регистирација и успешно сте конектирани на DreamArena SA-MP