Insomnia Gaming

SAMP Server Insomnia Gaming


You are not connected. Please login or register

Преглед на претходна тема Преглед на наредна тема Go down  Порака [Страна 1 of 1]

M.Suarez :]
#1

Вто Jул 14, 2015 6:35 pm

M.Suarez :]
Lider
Mercey Hospital - ПРАВИЛА НА БОЛНИЦАТА 2aij49f

In Character ( Во игра ) - Правила

1. Директорот не зависи од вас, вие зависите од него
2. Почитувај ги колегите, како што го почитуваш директорот.
3. Не пцуете на токи воки.
4. Не го зголемувајте тонот на гласот на токи воки ( CAPS LOCK )
5. Комбе да не се зема , освен за повици и акции.
6. Не спијај на работно место.
7. Не смеете да земате возила без дозвола од паркингот.
8. Забрането е барање на поголем чин .
9. Забрането е користење на владино токи воки (( /d )) освен за Директор и негов Заменик.
10. Забрането е обидѕвање за подмитување за чин погоре.


Out of Character ( надвор од игра ) - Правила

1. Треба да бидеш запознаен со основните Role Play правила.
2. Нека ти биде навика да користиш во секоја ситуација /me,/do/try .
3. На /r забрането е користење на OOC .

Правила за користење на токи-воки ( /r )

1. Забранет е непотребен спам
2. Забрането е карање
3. Забрането е давање на купи-продај огласи , било да се илегални или легални
4. Забрането е користење на OOC chat или употреба на загради - (( ))

Со почит, директор Mike Suarez.

Преглед на претходна тема Преглед на наредна тема Вратете се на почетокот  Порака [Страна 1 of 1]

Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот